Majestik 12 FBI Gizli Belgeleri

| 21 Temmuz 2014 Pazartesi


UFO’ların Gerçek Olduğunu Kanıtlayan FBI Belgeleri ve Majestic 12 Grubunun Gizli Çalışmaları
Bugüne dek bir çok spekülasyon ortaya atılarak UFO’ların varlığı inkar edilmiş, insanlık bu konu ile ilgili bilgi sahibi olmasın diye bilinen tüm psikolojik savaş teknikleri kullanılmıştır. Şimdi bu teknikleri yürütenlerin bundan tam 52 sene önce FBI’ nın oluşturduğu UFO dosyalarını gördükten sonra alacakları tavrı merak ediyoruz.

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Truman’ın ve Eisenhower’ın dünya dışı yaşam konusunda oluşturulan birimle ilgili çalışmaları bizzat takip ettikleri, 1949 yılında Roswell Kasabası’na düşen UFO’ nun ve UFO’lardan ele geçirilen canlıların nasıl kamuoyundan saklandıklarının rahatça anlaşıldığı bu belgeler inanılmaz gerçekleri ortaya koyuyor.

Majestic 12 adlı çok gizli FBI birimi ile yürütülen çalışmalar ışığında Dallas Eyaleti’nde ortaya çıkan UFO’ların ve dünya dışı yaşamla ilgili bilgilerin “çok gizli” başlıklarla dosyalanarak dönemin ABD başkanlarına sunulduğu apaçık görülüyor. Özellikle de iki başkanın dönemsel tarihlerine iyi bakmak gerekli. 1945 yılından 1961 yılına dek görev yapan iki başkanın görevde olduğu süre boyunca Roswell’e düşen UFO, ABD Başkanı Eisenhower’ın 1953 yılında -günü bilinmiyor- boyunca dünyadan kayboluşu dünya kamuoyunu epeyce merakta bırakmıştı. ABD’ nin en karanlık dönemi olarak adlandırabileceğimiz bu tarihlerde yürütülen UFO çalışmalarının gerçek belgelerini yayınlayarak, aslında Amerika’nın 1900’lü yılların başından  başlayarak UFO’ları araştırdığını göreceksiniz.

Majestic 12 adlı FBI gizli biriminde görev alan kişilerin isimlerinin de yer aldığı bu belgeden yola çıkarak bir çok gizli durumu da aydınlatabiliriz. Mesela Bob Lazar’ın Roswell’i doğrulayan açıklamalarının, 1982 yılında dünya dışı canlıların ABD’ yi ziyaret edişine dek gelişen süreç boyunca bütün durumların nasıl gizlenebileceğini rahatlıkla anlıyoruz. 1947 yılından 1982 yılına dek halktan gizlenerek yürütülen soruşturmalar, Dallas’ta halkın ulu orta gördüğü UFO’lar, FBI gizli biriminin çalışmaları ve ABD başkanlarının bu çalışmayı bizaat yönetmeleri gözden kaçmayacak ayrıntılar.

Bizler belgeleri tek tek inceledik. Daha sonra her hangi bir karalama kampanyasına maruz kalmamak için FBI’ ın dosyalarına girerek belgelerin asıllarını da bulduk. Aşağıdaki belgelerin ışığında UFO’ların ve dünya dışı yaşamın kesinlikle var olduğunu söyleyebiliriz. Belgelerde görüleceği üzere bilim adamları, doktorlar, generaller UFO ve dünya dışı yaşam konularında inanılmaz çalışmalar yürütmüşlerdir. Gerçek olaylar belgelenerek ABD başkanlarına rapor olarak sunulmuştur...

















0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki
▲Top▲